Coşul dvs.
Autentificare/Inregistrare
 
 
 
Contact Despre noi Informatii utile Întreabă farmacistul Cum cumpăr Home
 
  Categorii produse
 
Promotii Noutati * Imunitate* Produse BioCo* Produse Duolife* Produse Energy * Produse SuperfoodsAfecţiuni farmacologiceCosmetice, îngrijire corporalăÎngrijire bucală şi dentarăMama şi copilulMobilier medical - ErondPentru bărbaţiPentru femeiProduse ORL – intretinere sanatoasaTehnico-medicaleUleiuri CBDVitamine şi substanţe minerale
Cum cumpăr
 
 • Selectati produsele
  Folosind meniul din stanga, selectati din categoriile de produse, sau utilizand optiunea "...cauta produse pe site" din partea superioara a paginii cautati produsele dupa denumirea acestora.
 • Adaugati produsle in cos
  Dupa ce ati selectat un produs, va aparea pagina de prezentarea a acestuia unde se poate alege cantitatea dorita si se poate adauga in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos". Va aparea o ferastra noua cu mesajul "Produs adaugat in cos" si optiunea "Vizualizare cos", care dispare dupa 5 secunde daca nu este accesat si se pot continua cumparaturile.
 • Vizualizarea cosului de produse
  In partea dreapta a paginii se gaseste optiunea "Cosul dvs", prin accesarea link-ului intr-o fereastra noua se deschide cosul de cumparaturi cu produsle selectate, contravaloarea acestora, suma totala a comenzii, daca este cazul fiind adaugate si taxele de livrare. Daca doriti sa mai adaugati produse in cosul de cumparaturi apasati pe link-ul "Home" sau utilizati optiunea "Pagina anterioara". Va puteti intoarce la cos fara a mai comanda nimic in orice moment cu butonul din dreapta sus disponibil de pe orice pagina "Vizualizare cos".
 • Comandarea produselor
  Dupa adaugarea produselor in cosul de cumparaturi si verificarea acestora se completeaza adresa de livrare si de facturare urmată de apasarea butonului "Plaseaza comanda". Pentru usurarea comenzilor viitoare si obtinerea unor promotii viitoare, optional se poate crea un utilizator. Datele introduse sunt secrete si respecta reglementariile in materie a ANPC-ului (vezi link-ul ANPC).
 • Cum primesc produsele
  Livrarea produselor comandate se face prin curierat rapid, produsele ajung in aproximativ 5 zile lucratoare, intre orele 09:00-18:00. Produsele se pot ridica si personal de la punctele de lucuru a societatii (vezi Contact).
  Produsele cumparate se pot ridica personal, fara taxa de transport, de la punctele de lucru a societatii.
 • Plata produselor
  Produsele se platesc in momentul primirii coletului sau la ridicarea coletului de la punctele de lucru a societatii.
 • Schimbarea produselor, restituirea banilor
  Returnarea produselor se poate face in conditiile legislatiei OG 34/2014:Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la primirea produsului.
  Produsele pot fi returnate sau schimbate cu un alt produs, despagubirile acordate nu pot fi mai mari decat valoarea produselor comandate. Societatea poate cere returnarea produsului cu probleme inainte de trimiterea despagubirilor.

 
 
 
 
va asteapta cu drag in farmacia din Mugeni, str. Principala. nr 98.
Pentru orice intrebare sunati-ne pe telefonul 0727 245 245 sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: comenzi.medina@yahoo.com
 
 
 
 
Home Cum cumpăr Întreabă farmacistul Informatii utile Despre noi Contact
 
 
Termeni si conditii Politica de confidentialitate ANPC
 
 
Farmacia Medina - shop online - 2015
 

Produs adăugat în cos.


Vizualizare coş