Coşul dvs.
Autentificare/Inregistrare
 
 
 
Contact Despre noi Informatii utile Întreabă farmacistul Cum cumpăr Home
 
  Categorii produse
 
Promotii Noutati * Imunitate* Produse BioCo* Produse Duolife* Produse Energy * Produse SuperfoodsAfecţiuni farmacologiceCosmetice, îngrijire corporalăÎngrijire bucală şi dentarăMama şi copilulMobilier medical - ErondPentru bărbaţiPentru femeiProduse ORL – intretinere sanatoasaTehnico-medicaleUleiuri CBDVitamine şi substanţe minerale
Informatii utile
 
 • Termeni si conditii
  Proprietarul acestui site este S.C. Farmacia Medina SRL.
  Inaintea utilizarii acestui site, se recomanda citirea cu atentie a acestui document. Utilizarea acestui site implica acceptarea conditilor de utilizare a acestuia. Prin utilizarea siteului, pentru obţinerea unor informaţii suplimentare, vizitatorul poate fi transferat pe alte siteuri. Pentru conţinutul acestora raspunderea o poarta in intregime proprietarii acestora.
  SC Farmacia Medina SRL nu raspunde si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, raspunderea pentru acestea o poarta producatorii acestora. Pentru calitatea produselor, despre autenticitatea marcii sau pentru orice alte nelamuriri, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective. Societatea nu poate garanta ca, emailurile trimise si siteul sunt lipsite de programe daunatoare. Prin utilizarea sitului se acorda un acces limitat, in interes personal, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica, reproduce, copia sau a exploata in orice fel continutul acestuia.
  Acest site si serverul care o gazduieste foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor. Societatea nu asuma  responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de spargerea frauduloasa a sistemului de securitate, respectiv pentru erori ale softului cu care este conceput si gazduit siteul.
  Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile practicate, caracteristicile produselor, descrierea si imaginea produselor etc. In cazul in care livrarea nu s-a efectuat inca, iar pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse societatea   isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
  Daca apar conflicte aparut intre societate si clienti se incearca rezolvarea pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. Daca nu se ajunge la o intelegere se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.
  Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
  Returnarea produselor se poate face in conditiile legislatiei OG 34/2014:"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului".

 • Politica de confidentialitate si protectia datelor cu caracter personal
  Informatiile stranse indiferent de caracterul acestora sunt utilizate, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dumneavoastra, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite, de a solutiona intrebarile dumneavoastra, de a imbunatati siteul nostru. La inregistrarea in cont v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii siteurilor web, noilor oportunitati oferite de societate. Utilizarea datelor cu caracter personal  este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
  S.C. Farmacia Medina SRL nu va transmite, vinde sau inchiria informatiile dvs. cu caracter personal. Societatea poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
  - cu acordul dumneavoastra, sau daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs;
  - in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs;
  - se pot transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte dacav e prevazut intr-o dispozitie legala, previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala, protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; protejeaza drepturile companiei S.C. Farmacia Medina SRL, aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii;
  - in cazul in care activitatile dumneavoastra contravine termenilor si conditiilor;
  - in cazul in care S.C. Farmacia Medina SRL fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie baza de date e transferata noului operator;
  - in cazul in care S.C. Farmacia Medina SRL devine insolvabila baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata doar cu acordul instantei.
  Daca apare una din situatiile mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-ul www.farmacia-medina.ro Numar de notificare la DataProtection: Număr Registrul General: 0028960 Număr infochiosk: 606142675019 

 • Dispozitii finale
  Daca oricare dintre clauzele va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
  Clientul prin lansarea comenzii afirma ca a inteles si accepta termenele si conditiile de functionarea a siteului.
 
 
 
 
va asteapta cu drag in farmacia din Mugeni, str. Principala. nr 98.
Pentru orice intrebare sunati-ne pe telefonul 0727 245 245 sau scrieti-ne pe adresa de e-mail: comenzi.medina@yahoo.com
 
 
 
 
Home Cum cumpăr Întreabă farmacistul Informatii utile Despre noi Contact
 
 
Termeni si conditii Politica de confidentialitate ANPC
 
 
Farmacia Medina - shop online - 2015
 

Produs adăugat în cos.


Vizualizare coş